Twee zielen, één missie

Perfero

Het is 1998…

Het is 1998… Twee vrienden wachten op een vlucht in de coffeeshop van een kleine, Noord-Europese luchthaven. Beiden werken in de Italiaanse espressokoffiesector en beginnen na twee dampende kopjes koffie te praten over koffie in het algemeen en de kunst van het maken van koffie. Beiden met hun eigen visie op de perfecte koffie ruiken ze vervolgens met een glimlach hun koffie, maar blijven totaal ontevreden. In de loop van de jaren streven ze hun droom na om een ​​handgemaakt meesterwerk te creëren. Hun zoektocht naar de "perfecte" koffie leidt ertoe dat ze hun kennis en ervaring bundelen, hun tijd besteden aan het gepassioneerd kiezen van de unieke oorsprong van hun koffiebonen, ze roosteren met behulp van oude traditionele methoden en het ontwikkelen van de perfecte melange.

Vandaag de dag, genietend van hun Mix, zijn ze verder gegaan dan het rijk van louter zelfvoldoening. Vandaag willen ze die passie en hun unieke visie delen die ooit een droom was en nu werkelijkheid is.

Ze wijden de unieke "Perfero"-melange aan koffiedrinkers met de hoogste verwachtingen, in de wetenschap dat ze een positieve reactie uitlokken.

Passie

De ziel van de unieke "Perfero" blend werd geboren op de hellingen van Brazilië, Colombia en Santo Domingo, op Keniaanse plateaus en in de mystiek die India is. Selectie en oogst met de hand, zodat alleen het rijpste fruit wordt geplukt, garandeert die ziel van onze koffie. Dus zodra het in Italië aankomt, en door de deuren van ons etablissement, geeft het beste van zichzelf op.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hier mee instemt.
Uw inschrijving is succesvol verzonden
Dit e-mailadres is al in gebruik
Nieuwsbrief